Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΑΥΠΝΙΕΣ


Πάντα πίστευα ότι ήμουν μια αρκετά έξυπνη κοπέλα. Πάντα πίστευα ότι ήμουν δυνατή! Ότι ακόμα κι όταν με παίρνει από κάτω, ακόμα κι όταν μιζεριάζω, ακόμα κι όταν γκρινιάζω ότι δεν μπορώ στο τέλος θα τα καταφέρω! Και τώρα κοιτάω τον εαυτό μου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρομαι τόσο χαζά! Γιατί δείχνω τόσο αδύναμη! Γιατί αφήνομαι έρμαιο καταστάσεων και συναισθημάτων που θα πρεπε προ πολλού να έχω τερματίσει! Όταν μάλιστα αυτές οι καταστάσεις -αυτή μάλλον η κατάσταση- έχει ουσιαστικά λήξει εδώ και καιρό! Γιατί ενώ όλα τελειώσαν εγώ δεν βάζω το τέλος και μέσα μου παρά αφήνομαι να σκέφτομαι τα ίδια και τα ίδια, να χαλιέμαι, να κολλάω!
Ξέρω ότι φέρομαι ηλίθια! Ξέρω ότι μόνη μου δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να προχωρήσει και δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό! Κουράστηκα εγώ η ίδια -πόσο μάλλον οι κοντινοί μου άνθρωποι- να ασχολούμαι ακόμα με κάτι που πλέον δεν υπάρχει! Αλλά δεν έχω τη δύναμη, κι αυτό με πληγώνει περισσότερο, να βγω από αυτό το αρρωστημένο που μου συμβαίνει!
Ίσως γιατί ξέρω ότι μόνο όταν βάλω εγώ μέσα μου το "τέλος" θα τελειώσει οριστικά, κι αυτό ακόμα δεν μπορώ να το δεχτώ! Ακόμα κι αν ήμουν εγώ που το προκάλεσα να τελειώσει!
Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μπορεί να με μεταλλάσει τόσο πολύ; Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος εδώ και πέντε χρόνια να επηρεάζει τόσο πολύ την ψυχολογία μου, να νιώθω τόσο ευάλωτη και αδύναμη απέναντί του!

Η foto από Princess of Shadows

6 σχόλια:

faraona είπε...

Καλη σου μερα
και καλως σε βρισκω απο δω.
Εισαι απο οτι καταλαβαινο σ ενα ευαισθητο μεταβατικο σταδιο.Κανε μια προσπαθεια γιτι ο εαυτος σου το αξζει νομιζω.Εσυ τι λες?Αν θελεις να ερχεσαι
εδω
κι εδω ισως σε βοηθησουν οι φιλοι με τα σχολια τους να δεις απο λιγο εως πολυ οτι τα προβληματα μας ειναι κοινα.Ολων των ανθρωπων.
Καλη σου εβδομαδα Νεμο

faraona είπε...

Ωραια το εγραψα το «καταλαβαινω» με ομικρον ...σαν να μ αρεσει πεισσοτερο ετσι μου φαινεται.χαχαχα!!!


χαμογέλα

..αγγελόσκονη.. είπε...

Nemo μου δεν έχω να πω κάτι σε όσα λες...δεν έχω να σου δώσω ημερομηνία λήξης ούτε τρόπο να επισπεύσεις ΄την λήξη της κατάστασης...το μόνο που έχω είναι το δικό μου βίωμα!!την φάση που έχεις δεχτεί την "κατάντια" σου έρχεται κάποιος να σε βγάλει από τον λαβύρινθο!!όσο περίεργο,δύσκολο ή χιλιοειπωμένο κι αν είναι αυτό!!φιλάκια και μην τα παρατάς!!

candy's τετραδιάκι είπε...

Που εισαι αυπνο μου πλασμα? :)

Ηλιας....Just me! είπε...

Ίσως, λέω τώρα εγώ, ίσως πιστεύεις ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα. γι αυτό να μην βάζεις τέλος οριστικό. Αλλά και πάλι ποιος είμαι εγώ που θα το κρίνει; Εσύ θα λάβεις τις αποφάσεις.... Καλά να περάσεις και να επιστρέψεις σύντομα στον κήπο που άρχισες πάλι να τον παραμελέις!!

..αγγελόσκονη.. είπε...

τί θα γίνει; :) φαντασμα την έχεις δει; :)